Select Page

Kini Anda Boleh Automatikkan Semua Aktiviti Instagram Dalam Satu Dashboard

Buat Marketing Walaupun Anda Tidak Aktif Di Instagram

Pilih Pakej

Pengguna Instagram Akan Hadapi Masalah Ini (Termasuk anda)

.

Masalah #1 : Buang Masa Untuk Follow Unfollow

.

Saya juga pengguna Instagram, saya ada beribu kawan yang gunakan instagram, saya ada beratus client yang gunakan instagram sebagai platform utama bisnes (selepas fb dah makin mahal)

.

Semua orang yang saya kenal, mereka akan gunakan trick yang sama untuk naikkan followers.

u

Hari ini follow akaun Instagram artis

u

Esok unfollow akaun Instagram artis tu pula..ermmm~

u

Lusa follow akaun Instagram pesaing. Hmmmm~

u

Tulat unfollow akaun Instagram pesaing tu. Aik?

Seriusly?

.

Buang masa di instagram hanya untuk buat kerja follow unfollow ni je?

.

Siap diberi limit sehari mesti follow 100 akaun instagram orang lain, esoknya kena unfollow balik. Pastu follow, unfollow lagi, follow lagi.

.

Errrr, sebenarnya berapa lama anda mampu bertahan untuk buat kerja statik ni tanpa mengabaikan kerja harian?

 

Bukan tu je, anda perlu gunakan banyak apps lain untuk fungsi yang berbeza

.

Masalah #2 : Banyak Masalah Dengan Apps Lain

.

Nak auto Direct Message selepas terima follower, kena gunakan apps H***.

Nak Auto Follow kena guna apps Fo*****der.

Nak Unfollow kena guna apps lain pula. Aduss~

.

Kalau anda nak buat 8 aktiviti instagram, anda perlu install 8 jenis apps yang berbeza. Penuh telefon dengan apps untuk instagram je. Masalah ni pula muncul bila pakai banyak apps…

M

Penuh memory phone dengan apps instagram je, semak!

M

Apps free tak berkesan sangat, banyak iklan

M

Ada yang perfect pun kena bayar bulanan, komitmen lagi~

M

Kena bayar untuk setiap apps. Kalau guna 8 apps sanggup ke bayar?

Jangan terkejut jika ada orang yang sanggup bayar RM200 setiap bulan hanya untuk guna apps semata-mata untuk jadikan marketing di instagram lebih mudah.

.

Namun bagaimana hasilnya?

.

Adakah berbaloi dengan wang yang dibayar?

.

Atau hanya followers je naik beribu orang, tapi income tak masuk walau 1 sen?

.

Saya yakin ramai yang stress disebabkan ini. Mereka semua berpegang kepada mitos “makin banyak followers makin mudah buat sales”. Jangan percaya, itu hanya mitos. Mungkin ada yang berlaku sedemikian tapi peratusannya sangat sedikit.

 

Bagaimana saya atasi masalah ni?

.

Saya sangat jarang gunakan instagram. Kenapa?

.

Awal dulu aktif la sebulan dua kemudian makin malas sebab nak kena follow unfollow akaun orang lain setiap hari. Gambar nak kena upload setiap hari, tak boleh schedule.

.

FYI, saya bukan orang yang suka buang masa untuk platform bisnes. Lebih baik saya fokus buat sales daripada mengadap Instagram hanya untuk naikkan followers.

.

Jadi saya cipta satu software web based untuk jadikan semua aktiviti di instagram menjadi automatik. Hari pertama gunakan sistem ini pun dah mula nampak hasil.

.

Selepas beberapa hari biarkan sistem berjalan sendiri, ini adalah hasilnya.

M

Tak perlu lagi mengadap instagram berjam-jam setiap hari

M

Tak perlu susah payah follow unfollow sendiri dah

M

Tak perlu susah payah nak skrol instagram untuk like & komen gambar satu per satu

M

Tak perlu buat post secara manual, nak fikir ayat, fikir hashtag apa bagai.

Hasil yang saya terima itu adalah hasil tanpa buat apa-apa kerja di Instagram. Saya set sistem sekali sahaja kemudian tutup. Sistem akan jalan semuanya secara automatik.

.

Kerja dah jadi semakin mudah. Hanya set & tinggalkan.

.

Ianya adalah hasil menggunakan marketing tools yang saya reka khas untuk selesaikan masalah berkaitan Instagram.

.

Memperkenalkan..

logo-web

All-in-1 Instagram Marketing Suite

AutoInsta Akan Mudahkan Kerja Anda

Pilih Pakej

Auto Likes

Pilih feed yang anda mahu dan like semuanya dengan satu klik.

w

Auto Direct Message

Hantar mesej kepada semua follower anda untuk promosi produk & bonus dengan satu klik.

v

Auto Comment

Pilih & tulis komen anda pada gambar yang anda mahukan dengan satu klik

Auto Follow

Anda boleh follow akaun instagram berdasarkan hashtag. Hanya perlu tulis hashtag & biarkan sistem follow dengan sendiri.

Auto Unfollow

Anda boleh kurangkan jumlah following dengan fungsi ini secara automatik. Hanya perlu set, sistem akan jalankan urusan unfollow.

Auto Follow Back

Hantar direct message kepada akaun yang baru follow IG anda. Berikan special price kepada mereka & buat jualan sejurus mereka follow anda.

Auto Post

Anda boleh upload gambar & post di Instagram terus dari dalam dashboard.

Schedule Post

Anda boleh schedule post dan ulang post yang sama berulang kali dengan sekali setting.

Hashtag Search

Anda boleh mencari hashtag yang popular seluruh dunia dari dalam dashboard.

}

Auto Delay

Tak perlu takut akaun diblock. AutoInsta mempunyai setting untuk jarakkan semua aktiviti mengikut masa yang anda inginkan.

Analytic Report

Semak analisis aktiviti yang anda jalankan setiap hari dari dalam dashboard.

Apa Kata Pengguna Autoinsta?

JUMLAH PENGGUNA

%

BERPUAS HATI

” Saya sangat berpuas hati dengan autoinsta ” – Marwan

” Yang paling best adalah support dari admin Autoinsta ” – Suhaimi

” Senang kerja, tak payah nak manual follow & unfollow dah ” – Azura

” 1 Klik je setel semua, Autoinsta memudahkan kerja saya ” – Zakaria

” Tak payah pening nak follow back & unfollow satu per satu dah ” – Zakaria

” Autoinsta selamat digunakan & pembantu yang paling hebat ” – Hafiz

Anda akan teruja apabila mendengar review Autoinsta dalam video ni.

Bayar hanya bila mahu guna.

Ini adalah senarai pakej & harga untuk anda miliki sistem.

.

 

NANTI DULU !

.

Bagi tempoh pelancaran ke-2 ni, saya membuka peluang untuk pembeli terawal untuk mendapatkan pakej special yang memberikan anda akses LIFETIME.

.

Anda boleh miliki sistem ini dengan hanya satu kali bayaran dan boleh digunakan selagi internet masih wujud di dunia. Namun pakej ini hanya untuk 50 pembeli terpantas.

.

Cukup 50 orang terawal , pakej ini akan ditutup & anda perlu bayar bulanan untuk gunakan sistem autoinsta.

 

 

Bertindak Sekarang Sebelum Terlambat

.

Pakej special hanya untuk 50 orang. Anda boleh connect 5 akaun IG dan jadikan semuanya automatik hanya dengan 1 klik.

.

Harga pakej ini akan ditutup apabila memenuhi kuota yang ditetapkan. Siapa cepat dia dapat (anda la tu).

.

Jika ketika anda membaca web ini dan tidak ada link pembelian, itu bermakna kuota sudah penuh. Maaf, anda terlambat. Kami akan membuka semula jualan nanti.

*Tutorial penggunaan akan diberi kepada anda nanti kalau anda risau anda tak reti guna sistem ni.

.

 

TUNGGU, INI ADA BONUS UNTUK ANDA

BONUS #1 : SCRIPT AUTOFOLLOW (bernilai RM150)

Script Autofollow yang anda boleh gunakan di Mozilla Firefox untuk tambah follower instagram secara automatik.

BONUS #2 : FREE VERSION UPGRADE (Bernilai RM150)

Setiap kali kami update version jadi lebih hebat, anda tidak perlu buat bayaran tambahan. Ianya PERCUMA.

BONUS #3 : LIFETIME SUPPORT ( bernilai RM200)

Kami sediakan group telegram untuk bantu anda sepanjang masa.

Semua bonus ini bernilai RM150 + RM150 + RM200 ( total RM450)

Untuk anda ianya adalah PERCUMA

F.A.Q

Soalan Lazim Dari Pengguna AutoInsta
t

Apa yang dimaksudkan dengan lifetime akses?

Akaun lifetime adalah akaun yang anda boleh gunakan dengan sekali bayaran sahaja. Tiada komitmen bulanan.

t

Adakah penggunaan Autoinsta boleh menyebabkan akaun di block?

Autoinsta adalah apps yang membantu anda buat pemasaran. Anda perlu elakkan spam kerana spam tidak disukai oleh semua orang. Anda elak spam, anda tidak akan diblock.

t

Adakah pihak penjual memberi support?

Ya, kami menyediakan support melalui group telegram dan email. Anda boleh berhubung dengan kami pada bila-bila masa.

t

Adakah Autoinsta dijamin keberkesanannya?

Kami tidak menjamin sebarang keberkesanan, itu bergantung kepada cara anda menggunakan Autoinsta.

t

Adakah autoinsta mendapat kebenaran dari pihak Instagram?

Autoinsta adalah apps third party yang berfungsi untuk support penggunaan instagram. Autoinsta tidak mendapat sebarang kebenaran bertulis tetapi setiap kali anda connect account instagram dengan Autoinsta, anda akan diberi token kebenaran oleh instagram.

t

Adakah Autoinsta tidak akan menyebabkan spam?

Tidak. Autoinsta dilengkapi dengan sela masa yang sesuai untuk aktiviti automatik. Anda hanya perlu pilih sela masa yang sesuai untuk elak terjadinya spam.

t

Jika terdapat update version dari penjual, akan dikenakan bayaran tambahan?

Tidak, segala update version adalah FREE. Anda boleh guna dengan tenang tanpa bayaran tambahan.

t

Bagaimana jika berlaku kerosakan pada Autoinsta?

Tiada perkara perfect di dunia. Pihak kami akan memberi update di group support & email mengenai status semasa autoinsta sama ada mempunyai masalah atau sudah dibaiki dan sebagainya.